Over Suikerbewust

Waarom suikerbewust.com

Gezond eten is voeding zonder suiker en toevoegingen. Dat klinkt ingewikkeld, maar is in feite heel eenvoudig. Je moet je er bewust van zijn welke voedingsmiddelen niet goed zijn wil je deze kunnen vermijden. Voeding zonder suiker en toevoegingen is niet minder lekker. Wel moet je hiervoor afstappen van de kant en klare producten, kiezen voor zo veel mogelijk onbewerkt en zelf smaak toevoegen aan het eten.

Ik wil dat iedereen kan kiezen voor gezond eten. Dat kan alleen als je weet welke voedingsmiddelen niet of minder gezond zijn.

Daarom heb ik mijn kennis verwerkt in begrijpend cursusmateriaal én gebundeld in e-books. Zodat jij het medium kan kiezen dat het beste bij jou en je situatie past.

Werkwijze cursussen suikerbewust.com

Alle cursussen zijn online te volgen. Na inschrijving op de website en de aanschaf van één of meerdere cursussen via iDeal, kun je direct aan de slag! Heb je een code ontvangen voor het volgen van een cursus? Dan kun je deze hier inwisselen.

Vragen over gezonde voeding, jouw eigen situatie of over de cursusinhoud, stel je in één van de besloten Facebookgroepen of via e-mail. Bovendien kun je bij de start van de cursus via e-mail aangeven wat jou doel is met het volgen van de cursus. Je ontvangt dan persoonlijk advies om samen te zorgen dat je je doel bereikt!

Werkwijze e-books suikerbewust.com

Na inschrijving op de website en de aanschaf van één of meerdere e-books via iDeal, ontvang je het e-book direct en kun je binnen enkele minuten aan de slag! Heb je een code ontvangen voor een e-book? Dan kun je deze hier inwisselen.

En verder...

De cursussen en boeken van suikerbewust.com zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De in deze medium beschreven voedingsadviezen zijn uitdrukkelijk niet bedoeld (ter vervanging van) medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij klachten een (huis)arts of medisch specialist. Deze cursussen en boeken bieden enkel handvaten voor een suikerbewuste en gezonde leefstijl en kunnen niet als medische behandeling worden beschouwd. De auteur stelt zich niet aansprakelijk voor de eventuele nadelige gevolgen die door gebruik van de informatie van suikerbewust..com ontstaan.

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze cursussen mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.